Salsa Hawaiană de Papaya și castraveți
Reteta Hawaiian Papayan și castravete Salsa ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 7 minute. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 11 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12. Un amestec de sare, oțet de vin de orez, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salate de Papayan și Avocado cu vinetă de vanilie Hawaiană, Burgeri de curcan hawaian cu sos de ananas-papaya, și Burgeri De Curcan Hawaian Cu Sos De Ananas-Papaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu; se presară cu coriandru.
Se servește imediat sau se acoperă și se răcește până când este gata de servit.
Serviți cu chipsuri de tortilla coapte sau peste carne la grătar, pui sau pește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.