Salsa de vară cu o lovitură
Rețeta salsa de vară cu o lovitură este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 6 porții cu 161 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sare kosher, cilantro, jalapeno și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salsa De Vară, Salsa Proaspătă De Vară, și Salsa De Pepene Galben De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți cățelul de usturoi, presărați cu 1 linguriță de sare și, cu partea plată a unui cuțit mare, amestecați și ungeți amestecul cu o pastă grosieră.
Amestecați usturoiul, roșiile, ceapa, jalapeno și cilantro într-un bol de servire.
Adăugați tequila, dacă doriți, și condimentați cu sarea rămasă, adăugând mai mult după gust, dacă este necesar.
Se servește imediat sau se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte timp de 1 oră la temperatura camerei.
Se servește cu chipsurile de tortilla.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.