Salsa De Sfeclă Prăjită
Reteta prăjită sfeclă Salsa ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 1 oră și 14 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 112 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 62 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați sare, potriviți morcovi, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Harissa Snapper Condimentat Cu Salsa De Sfeclă Prăjită Și Ca Caramelizat, Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, și Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc.
Așezați punga de cuptor Reynolds Circulatory în tigaie de 13x9x2 inci. Pulverizați în interiorul pungii cu spray de gătit.
Adăugați făină și măsline în punga cuptorului; strângeți ușor punga pentru a amesteca ingredientele.
Îndepărtați verdele de sfeclă, lăsând tulpini de 2 inci și piele pe sfeclă. Spălați sfecla; se pune în punga cuptorului.
Închideți geanta cu cravată din nailon.
Tăiați șase fante de 1/2 inch în geantă lângă cravată. Puneți capetele pungii în tigaie.
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu o furculiță.
Lăsați să stea 10 minute. Tăiați cu grijă punga deschisă și lăsați sfecla să se răcească ușor. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați pielea de sfeclă.
Tăiați sfecla în cuburi de 1/2 inch; așezați într-un castron mic. Se amestecă ingredientele rămase. Se da la frigider cel putin 1 ora.