Salsa de roșii, Avocado și pere Asiatice cu pește prăjit

Salsa de roșii, Avocado și pere Asiatice cu pește prăjit
Tomate, Avocado & Salsa pere Asiatice cu pește Pan-ars ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 1152 calorii, 59G de proteine, și 95g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii ușoare, cherry, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână, Tacos de pește bătut cu bere cu Salsa de roșii și Avocado, și Pește Sassy coaceți cu Salsa de roșii-Bacon-Avocado pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lucien Albrecht Reserve Gewurztraminer. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Lucien Albrecht Rezervă Gewurztraminer
Lucien Albrecht Rezervă Gewurztraminer
Rezervația Gewurztraminer este fabricată din struguri selectați (prim). Plin de aroma de miere, trandafiri roșii și fructe tropicale, dar uscat și bogat la gust, acest vin este minunat de băut într-o după-amiază caldă singur sau asociat într-o masă cu mâncăruri bogate și cremoase de pasăre. Se elibereazăatât la gură, cât și la nas litchi, petală de trandafir și aromă de condimente.
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Revista