Salsa de porumb prăjit și fasole neagră
Salsanul de porumb prăjit și fasole neagră este un aperitiv fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan . O porție conține 235 de calorii , 5 g de proteine și 11 g de grăsimi . Această rețetă servește 12. Pentru 49 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Un amestec de sare, ardei gras, coriandru și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor mexicane. Cu un scor spectaculos de 39% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Burgerii de fasole neagră și legume cu salsa de porumb , salată de porumb prăjit picant și fasole neagră și pui condimentat cu salsa de fasole neagră și mango sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați porumbul și ardeii. Într-un alt castron, amestecați uleiul, usturoiul, chimenul, praful de chili și sarea.
Se stropesc peste legume și se amestecă.
Așezați într-un singur strat într-un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți, descoperit, la 425° timp de 10-15 minute sau până când ardeii sunt fragezi. Se răcește ușor.
Transferați într-un bol de servire; se amestecă fasolea neagră și coriandru.
Serviți cu chipsuri tortilla.