Salsa de căpșuni-Avocado cu chipsuri de tortilla de scorțișoară

Rețeta Salsa de căpșuni-Avocado cu chipsuri de tortilla de scorțișoară este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un excelent vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 88 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați avocado, coriandru, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Salsa de Mango cu căpșuni cu chipsuri de Tortilla cu scorțișoară și zahăr, Salsa de fructe cu chipsuri de tortilla de scorțișoară, și Salsa de fasole neagră-Avocado cu chipsuri de Tortilla coapte acasă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti chipsuri, periați uleiul uniform pe o parte a fiecărei tortilla.
Combinați zahărul și scorțișoara; presărați uniform pe părțile acoperite cu ulei ale tortilelor.
Tăiați fiecare tortilla în 12 pene; aranjați pene într-un singur strat pe două foi de copt.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când sunt crocante.
Combinați avocado și ingredientele rămase; amestecați ușor pentru a combina.