Salsa De Avocado-Mango

Salsa De Avocado-Mango
Reteta Avocado-Mango Salsan este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un excelent vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 8 porții cu 111 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați mango, coriandru, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Mango Salsa De Avocado, Mango Salsa De Avocado, și Salsa de Mango și Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună avocado, mango, ceapă roșie, coriandru proaspăt tocat și suc proaspăt de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista