Sally Lunn Pâine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Sally Lunn Bread. Această rețetă servește 16 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 254 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, sare, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sally Lunn Pâine, Sally Lunn Pâine, și Sally Lunn Aluat Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați drojdia și 1/2 cană de apă caldă într-o cană de măsurare de 1 cană; lasa sa stea 5 minute.
Încălziți laptele și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță la foc mediu, amestecând până se topește untul. Se răcește la 100 la 11
Bateți amestecul de drojdie, amestecul de lapte și ouăle la viteză medie cu un mixer electric până la amestecare. Adăugați treptat făina, bătând la viteza cea mai mică până se omogenizează. (
Amestecul va fi un aluat foarte lipicios, moale.)
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când aluatul este dublat în vrac.
Se amestecă aluatul în jos; acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute sau până când aluatul este dublat în vrac.
Amestecați aluatul în jos și lingurați într-o tigaie Bundt sau o tigaie tubulară bine unsă, de 10 inci. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 20 până la 30 de minute sau până când aluatul este dublat în vrac.
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc și o culegere de lemn introdusă în centrul pâinii iese curată.
Scoateți imediat din tigaie.
Serviți pâinea cu unt de mure, miere, melasă sau jeleu, dacă doriți.
Unt de mure: se amestecă 2 până la 3 linguri de gem de mure fără semințe în 1/2 cană de unt înmuiat.