Salată Yuca
Salata Yuca este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 328 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină oscar mayer, usturoi, ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză), Bu bucrucuelos de Yuca y Queso (Yucan și brânză blinele), și Pâine columbiană yuca (Pan de Yuca) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ambele capete ale lui yuca. Curățați pielea groasă maro; curățați din nou pentru a ajunge la pielea albă limpede.
Tăiați yuca pe lungime în jumătate; îndepărtați cordonul fibros din centru.
Tăiați în cuburi de 1 inch. (Ar trebui să aveți aproximativ 6 căni de cuburi.)
Se pune într-o cratiță mare; adăugați suficientă apă pentru a acoperi complet yuca.
Adăugați oțet și sare; se amestecă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti 25 pana la 30 min. sau până când yuca este fragedă.
Scurgere. Se răcește complet.
Se amestecă maiaua, ardeii, ceapa, usturoiul și slănina într-un castron mare.
Adăugați yuca; se amestecă ușor.
Se servește imediat sau se dă la frigider până când este gata de servit.