Salată Verde De Papaya
Salata verde de Papaya ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 55 calorii. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, papaya, sos de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Verde De Papaya, Salată Verde De Papaya, și Salata Mea De Papaya Verde.
Instrucțiuni
Pentru a face pansamentul: combinați toate ingredientele și lăsați-le deoparte pentru a lăsa zahărul să se dizolve.
Curățați papaya cu un cojitor de legume sau un cuțit ascuțit. Înjumătățiți papaya pe lungime. Cu o lingură, scoateți semințele și aruncați-le. Folosiți un feliator Benriner sau un cuțit ascuțit pentru a julienne papaya. Alternativ, rulați bucăți de papaya prin cea mai mare setare de pe robotul de bucătărie pentru felii mai scurte și fine.
Tăiați morcovii la aceeași lățime și lungime ca papaya și dați deoparte.
Puneți papaya mărunțită într-o strecurătoare și adăugați zahărul și sarea. Folosiți-vă mâinile pentru a masa sarea și zahărul în papaya. După un minut, papaya va deveni ușor subțire. Bucățile ar trebui să fie încă oarecum ferme. Clătiți papaya sub apă curentă rece și lăsați-o deoparte.
Cu un prosop curat, stoarceți papaya pentru exces de umiditate, lucrând în loturi.
Transferați papaya într-un castron mare și pufați feliile. Papaya poate fi preparată în acest mod cu până la o zi înainte.
Adăugați bucățile de morcov în vasul cu papaya.
Adăugați lingura de pansament cu lingură și aruncați până când aveți un echilibru de aromă care vă place, ajustându-vă pentru aciditate sau sare, după cum este necesar.