Salată Tropicală De Spanac Ofilit
Salata de spanac ofilit Tropical ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 28. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 41 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Mergeți la magazin și ridicați papaya, oscar mayer bacon, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată De Spanac Ofilită, Salată De Spanac Ofilită, și Salată de spanac și migdale ofilite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Așezați suportul de răcire a sârmei într-o tigaie căptușită cu folie superficială; pulverizați cu spray de gătit.
Puneți 2 Linguri. zahăr brun în farfurie.
Adăugați slănină, 1 felie la un moment dat; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale feliei.
Coaceți 18 min. sau până se rumenesc și se rumenesc.
Între timp, gătiți ceapa în 2 lingurițe. pansament în tigaie medie la foc mediu 8 min. sau până la crocant-fraged, amestecând ocazional.
Adăugați piper zdrobit; gătiți și amestecați 1 min. Amestecați zahărul brun rămas și pansamentul.
Puneți spanacul într-un castron mare.
Adăugați jumătate din amestecul de pansament; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu fructe și slănină; stropiți cu amestecul de pansament rămas.