Salată Treviso cu vinaigretă portocalie și Manchego
Salata Treviso cu vinaigretă portocalie și Manchego este o fără gluten și primar rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză manchego cu pană, oțet de vin, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Salată Treviso cu vinaigretă portocalie și Manchego, Salată de Radicchio Treviso cu vinetă de nucă, și Salată De Nasturel Cu Manchego Și Portocală.
Instrucțiuni
Bateți uleiul, sucul de portocale, mierea și oțetulîntr-un castron mare până se omogenizează bine. Sezonvinaigrette dupa gust cu sare si piper.
Adăugați Treviso în castron cu vinetă;aruncați pentru a acoperi. Împărțiți între plăci. Scatterwalnuts peste. Folosind un cojitor de legume,radeți brânza pe salate.
Garnisiți cupatrun și coajă de portocală.
Per porție: 160 calorii, 14 g grăsime, 1 g fibre