Salată tocată Radicchio cu năut prăjit

Nevoie de o curs principal fără gluten? Salata tocată Radicchio cu năut prăjit ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de ardei gras, sare și piper, prosecco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma năutul, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată tocată cu năut prăjit (salata mea preferată tocată), Frișcă tocată și salată Radicchio, și Salată Tocată Radicchio La Grătar Și Romaine.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Prăjiți ardeiul gras sub broiler sau peste o flacără deschisă, întorcându-se, până când este carbonizat peste tot.
Transferați ardeiul într-un castron, acoperiți cu o farfurie și lăsați la abur 5 minute. Curățați, însămânțați și miezuiți ardeiul și tăiați-l în zaruri de 1/2 inch.
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați pancetta și gătiți la foc mic, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta pe o farfurie.
Adăugați jumătate de năut în tigaie și gătiți la foc moderat, agitând tigaia, până când nautul se rumeneste ușor și ușor crocant, 3 până la 4 minute; transferați pe o farfurie. Repetați cu năutul rămas.
Într-un castron mic, combinați Prosecco cu oțetul, usturoiul și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 40
Întoarceți pancetta și nautul în tigaie și reîncălziți-le la cuptor pentru 3 minute. Într-un castron mare, aruncați radicchio cu rucola, provolone, pancetta, naut și ardei roșu prăjit.
Adăugați pansamentul, aruncați bine și serviți imediat.