Nevoie de o curs principal fără gluten? Salata tocată Radicchio cu năut prăjit ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de ardei gras, sare și piper, prosecco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma năutul, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată tocată cu năut prăjit (salata mea preferată tocată), Frișcă tocată și salată Radicchio, și Salată Tocată Radicchio La Grătar Și Romaine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Prăjiți ardeiul gras sub broiler sau peste o flacără deschisă, întorcându-se, până când este carbonizat peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Transferați ardeiul într-un castron, acoperiți cu o farfurie și lăsați la abur 5 minute. Curățați, însămânțați și miezuiți ardeiul și tăiați-l în zaruri de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pancetta și gătiți la foc mic, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Adăugați jumătate de năut în tigaie și gătiți la foc moderat, agitând tigaia, până când nautul se rumeneste ușor și ușor crocant, 3 până la 4 minute; transferați pe o farfurie. Repetați cu năutul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Într-un castron mic, combinați Prosecco cu oțetul, usturoiul și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Prosecco
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Întoarceți pancetta și nautul în tigaie și reîncălziți-le la cuptor pentru 3 minute. Într-un castron mare, aruncați radicchio cu rucola, provolone, pancetta, naut și ardei roșu prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Provolone
Apa Plus 2 Linguri Sare
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Piept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Adăugați pansamentul, aruncați bine și serviți imediat.