Salată tocată Radicchio cu năut prăjit

Salată tocată Radicchio cu năut prăjit
Nevoie de o curs principal fără gluten? Salata tocată Radicchio cu năut prăjit ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de ardei gras, sare și piper, prosecco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma năutul, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată tocată cu năut prăjit (salata mea preferată tocată), Frișcă tocată și salată Radicchio, și Salată Tocată Radicchio La Grătar Și Romaine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Prăjiți ardeiul gras sub broiler sau peste o flacără deschisă, întorcându-se, până când este carbonizat peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Transferați ardeiul într-un castron, acoperiți cu o farfurie și lăsați la abur 5 minute. Curățați, însămânțați și miezuiți ardeiul și tăiați-l în zaruri de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați pancetta și gătiți la foc mic, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Adăugați jumătate de năut în tigaie și gătiți la foc moderat, agitând tigaia, până când nautul se rumeneste ușor și ușor crocant, 3 până la 4 minute; transferați pe o farfurie. Repetați cu năutul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Într-un castron mic, combinați Prosecco cu oțetul, usturoiul și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
ProseccoProsecco
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Întoarceți pancetta și nautul în tigaie și reîncălziți-le la cuptor pentru 3 minute. Într-un castron mare, aruncați radicchio cu rucola, provolone, pancetta, naut și ardei roșu prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
ProvoloneProvolone
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați pansamentul, aruncați bine și serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista