Salată Tocată De Pui La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata tocată de pui la grătar. Această rețetă servește 4 și costă 3,64 USD pe porție. O porție conține 522 calorii, 41G de proteine, și 33g de grăsime. Un amestec de ceapă, muștar din cereale integrale, roșii Rome și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Daikon Și Salată Tocată De Pui La Grătar, Salată tocată de pui la grătar cu crutoane de usturoi la grătar, și Salată Tocată De Pui Cu Ghimbir-Susan La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați muștarul, sucul de mere, oțetul, 2 linguri de apă, 1/4 linguriță de piper și 1/2 cană de ulei.
Transferați 1/2 cană din amestec într-o pungă mare de plastic resigilabilă și refrigerați restul. Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Se adaugă în pungă, se sigilează și se dă la frigider timp de 20 de minute. Între timp, încălziți grătarul la mediu.
Așezați dovleceii, roșiile și ceapa pe o foaie de copt.
Adăugați sarea și uleiul și piperul rămas și aruncați. Grătiți puiul și legumele, întorcându-le ocazional, timp de aproximativ 10 minute în total.
Transferați pe o tăietură și tocați aproximativ ingredientele. Împărțiți salata verde între boluri individuale și acoperiți cu puiul, legumele și pansamentul rezervat. Bacsis: puteți varia legumele în funcție de ceea ce este abundent la piața fermierilor sau în coșul de legume. Sparanghelul și ardeiul gras feliat au un gust grozav cu vinaigreta și durează aproximativ aceeași perioadă de timp la grătar.