Salată thailandeză sănătoasă cu sos de arahide

Salată thailandeză sănătoasă cu sos de arahide
Salata Thailandeză sănătoasă cu sos de arahide necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 289 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați bulgur, pepper, edamame și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 86%. Rețete similare includ Salată thailandeză cu sos de arahide, Salată thailandeză cu sos de arahide, și Salată thailandeză Crunch cu sos de arahide.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul la fierbere; adăugați bulgur nefiert. Reveniți la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute sau până când bulgurul este fraged și cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgeți dacă este necesar. Între timp, pregătiți edamame conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
3
Transferați bulgur și edamame într-un castron mare; se amestecă ardeiul dulce, morcovul, ceapa roșie și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei DulceArdei Dulce
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
BulgurBulgur
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Împărțiți spanacul în patru farfurii de servire. Se acoperă cu amestec de bulgur; stropiți cu sos de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
BulgurBulgur
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
5
Se presară cu arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
6
Pansament cu arahide: într-o cratiță mică, combinați 1/3 cană de apă, 3 linguri de unt de arahide cremos cu grăsimi reduse, 2 linguri de sos de soia cu sodiu redus, 1 linguriță de zahăr, 1/4 linguriță de ghimbir măcinat, 1/8 linguriță de ardei roșu zdrobit și 1 cățel de usturoi, tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia De Sodiu InferiorSos De Soia De Sodiu Inferior
Unt De Arahide CremosUnt De Arahide Cremos
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Bateți constant la foc mediu-mic aproximativ 3 minute sau până când este neted și ușor îngroșat (amestecul va apărea coagulat la început, dar va deveni neted pe măsură ce este bătut la foc). Face aproximativ 2/3 cană.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista