Salată Sandwich Club cu porumb și Feta

Salată Sandwich Club cu porumb și Feta
Club Sandwich salata cu porumb și Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 391 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. 61 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de curcan, slănină de curcan, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este uimitor. Încercați Salată Sandwich Club, Salată De Sandvișuri Turkey Club, și Cobb Salad Club Sandwich pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Încălziți tigaia la foc mediu-mare. Gatiti porumbul conservat in tigaie fierbinte timp de 6 pana la 8 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PorumbConserve De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească.
4
Combinați porumbul răcit, romaina, pieptul de curcan tocat, slănina de curcan și roșiile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Bacon De CurcanBacon De Curcan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Stropiți cu Vinaigreta de Oregano; aruncați pentru a combina. Pentru a servi, aranjați salata pe patru farfurii de servire. Se acoperă cu feta și crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
CrutoaneCrutoane
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1
Combinați oțetul, muștarul, usturoiul, zahărul și oregano într-un castron mic. Adăugați încet ulei de măsline, amestecând constant. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista