Salată roșie cu cap de unt și salată de rucola cu mandarine și ouă fierte tare

Salata roșie Butterhead și salata de rucola cu mandarine și ouă fierte tare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $1.51 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 230 calorii. Un amestec de rucola, ulei de măsline, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de slănină de spanac cu ouă fierte tari, Salată de salată de sparanghel și Butterhead, și Salată De Salată Și Salată De Legume De Primăvară.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucul de mandarină, coaja de mandarină, sarea de mare și uleiul de măsline.
Clătiți și uscați rucola și salata roșie. Puneți într-un castron de servire și aruncați ușor, dar bine, cu doar suficient pansament pentru a acoperi.
Adăugați mandarine și crutoane; aruncați doar pentru a amesteca. Împărțiți salata între farfurii (sau serviți pe un platou dacă doriți).
Adăugați un ou fiert tare în fiecare farfurie și stropiți ouăle cu puțin mai mult pansament.