Salată rece de linte

Salată rece de linte
Salata rece de linte este o garnitură fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. O porție conține 188 de calorii, 10 g de proteine și 5 g de grăsimi. Această rețetă servește 12 și costă 96 de cenți per porție. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, bulbi de usturoi, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Vă este adus de Allrecipes. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 96%, ceea ce este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salata rece de linte, Salata rece de linte din Caraibe și Salata rece de linte franceză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Curățați pielea exterioară a bulbilor de usturoi și tăiați aproximativ 1/4 inch din vârful fiecărui bulb pentru a expune cățeii; puneți fiecare bulb pe o bucată de folie de aluminiu, stropiți fiecare cu aproximativ 1/2 linguriță ulei de măsline și înfășurați bulbii de usturoi în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Puneți becurile învelite într-o tavă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Coaceți usturoiul în cuptorul preîncălzit până când se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Lăsați becurile să se răcească.
6
Puneți lintea într-o oală de 5 litri și acoperiți cu apă; aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când lintea este fragedă, dar nu mofoasă, aproximativ 15 minute; se amestecă din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Scurgeți lintea într-o strecurătoare cu ochiuri fine și clătiți cu apă rece pentru a se răci; scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Rupeți bulbii de usturoi și stoarceți cățeii pentru a elibera usturoiul fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
9
Pune usturoiul într-un castron mare de salată și adaugă roșiile struguri, pătrunjelul și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Bateți oțetul balsamic cu 1/4 cană ulei de măsline, sare și piper negru într-un castron mic. Îndoiți lintea în amestecul de roșii și turnați dressingul peste salată; se aruncă ușor pentru a acoperi. Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
LinteLinte
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista