Salată rapidă de Romaine cu pui la grătar
Salata rapidă de Romaine cu pui la grătar este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 204 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, capere, oferte de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Caesar De Pui Romaine La Grătar, Salată de pui Caesar cu Romaine la grătar, și Salată De Pui La Grătar Și Romaine Caesar.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu sare și 1/8 linguriță de piper. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul din tigaie.
În timp ce puiul gătește, combinați restul de 1/8 linguriță de piper negru, maioneză și următoarele 7 ingrediente (prin muștar Dijon) într-un blender; procesați până se omogenizează.
Tăiați puiul în bucăți de 1/2 inch.
Combinați puiul și salata într-un castron mare; stropiți cu amestec de maioneză. Aruncă pentru a acoperi.