Salata proaspătă de Broccoli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.0 pe portie. O porție conține 426 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână migdale, stafide, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 63%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Proaspătă De Broccoli, Salată Proaspătă De Broccoli, și Salată Proaspătă De Broccoli.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o tigaie adâncă și gătiți la foc mediu până se rumenesc uniform. Se răcește și se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Tăiați broccoli în bucăți de mușcătură și tăiați ceapa în felii subțiri de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapă
3
Combinați cu slănina, stafidele, nucile preferate și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Nuci
4
Pentru a pregăti pansamentul, amestecați maioneza, zahărul și oțetul împreună până se omogenizează. Se amestecă în salată, se lasă să se răcească și se servește.