Salată Poblano de porumb la grătar cu vinetă Chipotle

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata Poblano de porumb la grătar cu vinaigretă Chipotle. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 164 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de poblano chile, sare kosher, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Poblano Și Porumb La Grătar, Salată de porumb la grătar și cartofi Poblano, și Salată de porumb la grătar și Poblano Chile.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare (450 până la 550). Frecați porumbul și poblano cu 1 lingură. ulei. Grătiți ambele, întorcându-se ocazional, până când poblano este în mare parte înnegrit, 5 până la 10 minute, iar unele boabe de porumb s-au rumenit, 10 până la 20 de minute.
Lucrul cu unul la un moment dat, stau corncobs într-un castron mare și felie în jos părțile laterale; castron corrals zboară kernels. Peel și semințe poblano, tăiate în 1/2-in. bucăți și adăugați la porumb. Într-un castron mic, bateți restul de 2 linguri. ulei cu suc de lămâie, chipotle chile și sare.
Se amestecă avocado, coriandru și ceapă în amestecul de porumb împreună cu pansamentul chipotle.