Salată picantă de creveți cu vinetă Chile afumată
Salata de creveți picant cu vinaigrette Chile afumat este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 435 calorii, 10g de proteine, și 39G de grăsime. Dacă aveți chimen măcinat, sare și piper, oțet de vin de orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de creveți Tacos moale cu Chile și vinetă de usturoi prăjită, Creveți prăjiți cu sos de cocktail Chile afumat, și Creveți picante în sos Chile.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron, combinați praful de chili ancho, zahărul brun deschis, chile de arbol, scorțișoara și chimenul și dați deoparte. Într-un castron de dimensiuni medii, așezați creveții. Sare și piper creveții agresiv. Apoi, presărați creveții cu amestecul de condimente pe ambele părți.
Așezați creveții pe o foaie de copt și stropiți cu ulei. Prăjiți timp de 4 până la 5 minute sau până când tocmai ați fiert.
Așezați rucola într-un bol, stropiți cu o parte din Vinaigreta de Chile afumată și condimentați cu sare și piper, după gust. Împărțiți rucola condimentată între 4 farfurii.
Așezați 6 creveți în jurul fiecărei farfurii.
Stropiți cu mai multă vinetă și cilantro tocat.
Combinați oțetul, chipotul și cilantro într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul până la emulsionare. Condimentează cu miere, sare și piper, după gust.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.