Salată mare tocată cu sos cremos de slănină
Salata mare tocata cu sos de Bacon cremos este un fără gluten și primar farfurie. Această rețetă servește 10 și costă 1,11 USD pe porție. O porție conține 196 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Dacă aveți la îndemână slănină, castraveți, ouă fierte tari și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salată mexicană tocată cu sos cremos de Chipotle, Salată mediteraneană tocată cu sos grecesc cremos, și Chiuvetă de bucătărie salată tocată cu pansament Balsamic cremos.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, se adaugă slănina și se sotează până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total.
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Pune deoparte.
Tăiați romaina pe jumătate pe lungime.
Așezați partea plată în jos și feliațipanglici groase de 1/4 inch.
Transferați într-un bol mare de salată.
Tăiați castravetele în cuburi de 1/2 inci și adăugați în castron. Se taie ceapa în jumătăți subțiri de lună și se adaugă în castron cu salată și castraveți.
Într-un blender, combinați smântâna, Gorgonzola, slănina, coaja de lămâie și sucul și blitz până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Turnați suficient pansament peste salată pentru a acoperi generos ingredientele.
Adăugați ouăle și aruncați ușor.