Salata Iceberg salata tocata cu este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 145 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de scallions, sare și piper, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Încercați Salată De Salată Iceberg Răsucită Cu Pansament Cald Gorgonzola, Iceberg Wedge Salad W / sos de brânză albastră de casă (101: Cum să miez de salată), și Pană De Iceberg Tocată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați salata verde și legumele tocate în bolul de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Adăugați toate ingredientele de pansament într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Puneți blatul în poziție și amestecați la înălțime până când pansamentul este combinat.
4
Se toarnă pansament peste salată și se aruncă. Reglați sarea și piperul, după gustul dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă