Salata grecească i este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 282 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de ardei gras, ceapă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Încercați Găini și dovlecei Cornish ușor la grătar cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească, Avocado grecesc și salată de pui la grătar cu pansament grecesc, și Salată de legume grecești cu vinetă grecească de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare de salată, combinați Romaina, ceapa, măslinele, ardeii grași, roșiile, castraveții și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Castravete
Tomate
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Brânză
Măsline
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți împreună uleiul de măsline, oregano, sucul de lămâie și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se toarnă sosul peste salată, se aruncă și se servește.