Salată Grecească Finală Cu Roșii Cherry

Salată Grecească Finală Cu Roșii Cherry
Salata grecească finală cu roșii Cherry ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 219 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,97 USD pe porție. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână castraveți, capere, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Grecească Cu Roșii Cherry, Tigaie de Paste grecești cu roșii cherry sparte, și Salata Grecească Supremă.

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Grecul poate fi asociat cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care l-ați putea încerca este Skouras Saint George Agiorgitiko. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista