Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata grecească de filet de porc. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 250 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de castraveți, ardei gras, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Filet De Porc Grecesc, Salată De Grădină Grecească, și Salată De Friptură Grecească.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați carne de porc, întorcându-vă la strat. Sigilați punga și marinați la frigider 30 de minute, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Așezați 1/2 cană de castraveți, mărar și iaurt într-un robot de bucătărie; procesați 10 secunde sau până când se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului procesorului o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Așezați pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și grătiți 25 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 155, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
6
Scoateți din grătar; lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
7
Tăiați în felii subțiri.
8
Împărțiți salata verde în 4 farfurii; acoperiți uniform cu castravetele rămase, ceapa și următoarele 6 ingrediente. Se acoperă uniform cu carne de porc. Completați fiecare cu 6 linguri de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ