Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata grecească de filet de porc. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 250 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de castraveți, ardei gras, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Filet De Porc Grecesc, Salată De Grădină Grecească, și Salată De Friptură Grecească.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați carne de porc, întorcându-vă la strat. Sigilați punga și marinați la frigider 30 de minute, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Așezați 1/2 cană de castraveți, mărar și iaurt într-un robot de bucătărie; procesați 10 secunde sau până când se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului procesorului o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Așezați pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și grătiți 25 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 155, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți din grătar; lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Tăiați în felii subțiri.
8
Împărțiți salata verde în 4 farfurii; acoperiți uniform cu castravetele rămase, ceapa și următoarele 6 ingrediente. Se acoperă uniform cu carne de porc. Completați fiecare cu 6 linguri de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ