Salată frisincrede cu vinaigretă de arțar-slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata Frisincrode cu vinaigretă de arțar-slănină. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 152 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână oțet de șampanie, sare, radicchio și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată Frisee cu vinetă caldă de slănină, Salată de mere și slănină cu vinetă balsamică de arțar, și Salată de dovlecei și slănină de nucă cu vinetă de arțar-rozmarin.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare. Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând picături; se sfărâmă.
Adăugați șalotă la picături în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă oțet de șampanie, sirop de arțar, ulei de măsline extravirgin, muștar Dijon, sare și piper negru proaspăt măcinat.
Se toarnă pansament peste salată verde; aruncați bine pentru a combina.
Adăugați slănină mărunțită și brânză la verdeață; aruncați ușor.