Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata Frisincrode cu vinaigretă de arțar-slănină. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 152 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână oțet de șampanie, sare, radicchio și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată Frisee cu vinetă caldă de slănină, Salată de mere și slănină cu vinetă balsamică de arțar, și Salată de dovlecei și slănină de nucă cu vinetă de arțar-rozmarin.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare. Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
2
Scoateți slănina din tigaie, rezervând picături; se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați șalotă la picături în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se ia de pe foc; se amestecă oțet de șampanie, sirop de arțar, ulei de măsline extravirgin, muștar Dijon, sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Piper Negru Măcinat
Oțet De șampanie
Muștar Dijon
Sirop De Arțar
Sare
5
Se toarnă pansament peste salată verde; aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
6
Adăugați slănină mărunțită și brânză la verdeață; aruncați ușor.