Salată Frisee cu vinetă Dijon

Salata Frisee cu Vinaigrette Dijon este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Pentru $ 3.02 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 485 calorii. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, ouă, migdale tăiate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Frisee cu vinetă Dijon, Salată frisone cu vinetă de arțar-slănină, și Salată Frisee cu vinetă de slănină caldă.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie la foc mediu-mare. Prăjiți slănina până se rumenesc și crocante.
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Rezervați 2 linguri de picături de slănină pentru pansamentul pentru salată, păstrați picăturile rămase în tigaie pentru a găti ouăle.
În partea de jos a unui castron mare de salată, amestecați împreună picăturile de slănină, sosul de miere Dijon și sucul de lămâie. Rupeți capetele frisee în bucăți de mărimea mușcăturii și puneți-le în castron. Condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a acoperi ingredientele.
Încălziți tigaia în care slănina a fost gătită și prăjiți ouăle până la o consistență ușoară. Condimentează fiecare cu puțină sare și piper. Împărțiți salata între 4 farfurii. Completați fiecare cu câteva felii de mere, migdale, slănină și un ou prăjit.