Salată Frisee cu brânză albastră, slănină și alune
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și prietenoasă cu FODMAP? Salata Frisee cu brânză albastră, slănină și alune ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 302 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți frisee, alune, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Frisee cu brânză albastră, slănină și alune, Salată de pere și Frisee cu slănină și brânză albastră, și Frisocrode Și Salată De Struguri Cu Verjus Și Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Așezați 1 până la 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare de sote.
Adăugați slănina tăiată și aduceți la foc mediu-mare. Gatiti slanina pana devine maro si crocanta si s-a redat multa grasime. Acesta este un lucru bun!
Așezați slănina și grăsimea într-un castron suficient de mare pentru a se potrivi cu toate ingredientele.
Adăugați oțetul și brânza albastră și amestecați pentru a combina. Se condimentează cu sare.
Adăugați frisee și aruncați ușor pentru a combina. Dacă este nevoie de puțin mai mult ulei sau oțet, faceți acest lucru în trepte mici și gustați pe măsură ce mergeți. Salata trebuie să fie bine condimentată și îmbrăcată, dar nu umedă. Împărțiți salata pe 4 farfurii individuale de servire.
Se presară cu alunele tocate.