Salată Florentină

Salată Florentină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata florentină. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 117 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 24 și costă 54 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr, ulei vegetal, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ou Florentin, Ravioli Florentini, și Cod uscat urmând calea Florentinei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În recipientul bine acoperit, agitați toate ingredientele pentru pansament până se omogenizează bine. Dați la frigider cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2
Într-un castron foarte mare, aruncați spanacul, ceapa, slănina și pansamentul până când frunzele sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se presară cu ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista