Salată fierbinte picantă de tăiței rece cu găluște prăjite

Salată fierbinte picantă de tăiței rece cu găluște prăjite
Dacă aveți aproximativ 40 minute pentru a petrece în bucătărie, salata fierbinte picantă de tăiței rece cu găluște prăjite ar putea fi un super fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 1. O porție conține 852 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână pastă de ardei coreeană, varză, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Salată rece de tăiței cu sos picant de Lime de arahide, Salată rece de tăiței cu sos picant de Lime de arahide, și Salată rece de tăiței Soba cu sos picant de unt de arahide.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Miguel Torres Cordillera Chardonnay cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nasul prezintă o mare complexitate aromatică, dezvăluind note florale, piersică și litchi. Proaspăt pe gust, cu aciditate suculentă și o dungă de coniac care este semnul distinctiv al solurilor calcaroase din Limari.Sublim cu caviar. Un partener ideal pentru păstrăv și somon afumat, fructe de mare proaspete și toate preparatele din pește, fie coapte, fie în sos.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate6
Revista