Salată Fierbinte De Ni Nicolas
Salata fierbinte ni Ampocroise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 651 calorii, 53G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.59 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ardei gras, frunze de busuioc rupte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată Fierbinte De Pui, Salată Mare De Cer Ni, și SALATA NICOISE.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți fasolea într-un coș cu aburi și aburiți peste 1 inch de apă clocotită până când este crocantă, 4 minute; transferați într-o tigaie mare.
Strângeți ușor roșiile și adăugați-le în tigaie.
Adăugați măslinele, ardeiul gras, hamsiile și busuiocul, aruncați cu 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ungeți fripturile de ton cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Puneți tonul pe legume. Cuibărește 4 ramekine printre legume și sparge un ou în fiecare ramekin.
Stropiți ouăle cu 1 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper
Prăjiți tonul, legumele și ouăle în centrul cuptorului timp de 15 minute, până când peștele este ușor rar în centru și albușurile sunt așezate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare.
Între timp, într-un castron mic, bateți restul de 1/4 cană de ulei cu sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Stropiți pansamentul peste legume și fripturi de ton.
Transferați în farfurii și serviți imediat.