Salată de țelină și ciuperci cu Parmigiano-Reggiano
Salata de țelină și ciuperci cu Parmigiano-Reggiano ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă servește 5 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 114 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți țelină, brânză parmigiano-reggiano, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 54%. Rețete similare includ Salată de ciuperci de țelină și Shitake cu lămâie și Parmigiano-Reggiano, Salată De Fenicul, Țelină, Portobello Și Parmigiano Reggiano, și Salată de ciuperci cu ulei de trufe și Parmigiano-Reggiano.
Instrucțiuni
Combinați ciupercile și țelina într-un castron mare.
Combinați uleiul, 1 lingură de suc și 1/4 linguriță de sare într-un bol mic, amestecând bine cu un bici. Gustați amestecul de ulei; adăugați restul de 1 lingură de suc și 1/4 linguriță de sare, dacă este necesar.
Adăugați amestecul de ulei în amestecul de ciuperci; aruncați ușor. Gustați din nou; dacă nu s-au adăugat încă suc și sare rămase, amestecați, dacă este necesar. Sus cu brânză.