Salată De Țară
Salata de țară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 426 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pere, roquefort, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată de țară, Salată De Cartofi De Țară, și Salată De Orez De Țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți cicoarea în bucăți de mușcătură.
Se pune într-un castron mare de salată, se acoperă cu prosop de hârtie și se dă la frigider.
Curățați Pera și tăiați-o în cuburi de inci.
Așezați cuburile într-un castron mic și aruncați cu sucul de lămâie. Pune deoparte.
Într-o tigaie mică la foc mediu, gătiți slănina până când este crocantă și aurie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți slănina pe prosopul de hârtie. Aruncați grăsimea de slănină și ștergeți tigaia.
Adăugați nucile în tigaie și prăjiți la foc mic, amestecând des, până când încep să-și dea uleiul, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Pregătiți pansamentul: într-un castron mic, bateți sarea, oțetul și muștarul cu piperul. Adăugați treptat uleiul și bateți până se emulsionează. Pune deoparte.
Se toarnă pansamentul peste cicoare și se aruncă pentru a acoperi. Împărțiți salata în 4 farfurii și presărați cu slănină, pere, nuci și brânză Roquefort.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;