Salată de șuncă și paste Ranch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați șuncă de fermă și salată de Paste. Această rețetă face 6 porții cu 167 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei grași prăjiți, șuncă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Șuncă și brânză Pinwheels Meal Prep cu Dip Ranch de casă, Salată de paste Ranch BLT, și Salată de Paste BBQ Ranch.
Instrucțiuni
Puneți cartofii în cuptorul olandez de 4 litri; adăugați suficientă apă doar pentru a acoperi cartofii. Acoperiți și încălziți până la fierbere; fierbe 4 minute.
Scoateți cartofii din apă cu lingura cu fante.
Adăugați pastele în apă clocotită în cuptorul olandez; gătiți și scurgeți conform instrucțiunilor de pe pachet, adăugând broccoli pentru ultimele 2 minute de gătit. Răciți ușor cartofii, pastele și broccoli. Se dă la frigider aproximativ 1 oră sau până se răcește complet.
Amestecați cartofii, pastele, broccoli, șunca, ardeii grași și ceapa într-un vas mare de sticlă sau plastic.
Se amestecă maioneza, sosul de fermă și piperul; se amestecă ușor în amestecul de cartofi.
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider cu până la 2 ore înainte de servire.