Salată de șuncă și hrean

Salată de șuncă și hrean
Salata de șuncă și hrean necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. Acest fel principal are 856 calorii, 24g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână arpagic, hrean cremă, șuncă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 4 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 98%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cuburi De Șuncă De Hrean, Șuncă De Miere De Hrean, și Pâine de șuncă cu sos de hrean.

Instrucțiuni

1
Amestecați smântâna sau iaurtul acru și hreanul cremos cu 2 lingurițe de apă pentru a face un pansament grosimea cremei unice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UnicăCremă Unică
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
HreanHrean
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Amestecați restul ingredientelor împreună pe un platou sau într-un castron, apoi stropiți cu pansamentul înainte de a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Revista