O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 248 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.62 pe portie. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 66 de fani. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, miere, sos taco și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată Egipteană Fattet (Salată De Năut Stratificată), Salată Mimosa (Salată De Ton Stratificată), și Salată Stratificată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În vasul de salată din sticlă de 5 litri sau vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), întindeți salata verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Bol
2
Puneți ingredientele rămase de salată, cu excepția brânzei peste verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Verzii
3
Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru pansament.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Întindeți pansamentul uniform peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Presărați brânză peste pansament. Capac; la frigider cu până la 3 ore înainte de servire.