Salată De Vită Vietnameză

Nevoie de o curs principal fără lactate? Salata vietnameză de vită ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați friptură de flanc, ulei de arahide, papaya și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Salată De Vită Vietnameză, și Salată Fierbinte De Vită Vietnameză.
Instrucțiuni
Așezați friptura și sosul de soia într-o pungă mare de plastic resigilabilă. La frigider timp de 2 până la 8 ore.
Încălziți grătarul la mediu sau puneți o tigaie la grătar la foc mediu. Gatiti friptura la coacerea dorita, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați pe o tăietură pentru a vă odihni timp de 10 minute. Între timp, pregătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului. Clătiți tăiței sub apă rece și scurgeți. Într-un castron mic, amestecați ghimbirul (dacă utilizați), sucul de lămâie, zahărul brun, sarea și uleiurile de susan și arahide. Tăiați subțire friptura peste Bob. Împărțiți friptura și tăiței între farfurii individuale. Se acoperă cu ridichi și papaya, se stropesc cu pansamentul și se presară cu coriandru (dacă se folosește).Bacsis: căutați o papaya care are o piele netedă, verde închis, cu o notă de galben. Ar trebui să dea ușor când este stors. Dacă găsiți doar papaya fermă, așezați fructele într-o pungă de hârtie și lăsați-le pe un blat câteva zile.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Raats Original Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Raats Original Chenin Blanc]()
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte