Salată de varză într-o pungă

Salată de varză într-o pungă
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la repertoriul dvs., Salată de varză în pungă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 24 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 48 de calorii . Această rețetă servește 20. Vă este adusă de Taste of Home. Funcționează bine ca garnitură ieftină pentru The Fourth Of July . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de coajă de lămâie, oțet, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Cu un scor de lingură de 45% , acest fel de mâncare este bun. Rețetele similare includ Rețete de varză de varză (cea mai bună salată de varză cu legume de iarnă) , salată de varză Kfc , și salată de varză Kfc .

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic, aruncați morcovii, varza, ardeiul verde și ceapa. Într-un castron, combinați toate ingredientele pentru dressing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se toarnă în pungă; arunca. Se da la rece până la servire.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții20
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista