Salată de varză roșie cu Pancetta caldă-pansament Balsamic

Salată de varză roșie cu Pancetta caldă-pansament Balsamic
Salata de varză roșie cu Pancetta caldă-pansament Balsamic este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 202 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salată Verde De Păpădie Cu Pansament Cald De Pancetta, Salată caldă de fasole Fava Kamut cu sos de busuioc Pancetta, și Salată caldă de varză roșie balsamică și sfeclă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coacăzele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți oțetul în cratiță la foc mediu până când este fierbinte (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă oțet peste coacăze; lăsați să se înmoaie până când coacăzele se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
OțetOțet
4
Așezați varza într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu - mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați pancetta;saut până la maro și crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
7
Adăugați șalotă la pancetta și picături în tigaie; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se ia de pe foc. Se amestecă amestecul de coacăz-oțet și uleiul de măsline. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CoacăzeCoacăze
OțetOțet
SareSare
9
Se toarnă amestecul de pancetta peste varză și se aruncă pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
VarzăVarză
10
Lăsați să stea 5 până la 10 minute.
11
Adăugați migdale și pătrunjel; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista