Salată De Varză Napa
Salata de varză Napa este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 190 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți coriandru, varză napa, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Varză Napa, Salată De Varză Napa, și Salată De Varză Cu Susan Napa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o farfurie de plăcintă, coaceți migdalele timp de 5 minute.
Într-un castron, amestecați uleiul, oțetul, sosul de soia și zahărul.
Adăugați varza, scallions și cilantro și aruncați.
Se adaugă migdalele și se condimentează cu piper. Aruncați din nou și serviți.