Salată de varză mărunțită cu nuci de pin, coacăze și parmezan

Salata de varză mărunțită cu nuci de pin, coacăze și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 321 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 208 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de parmezan, ulei de măsline extravirgin, kale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Kale Cu Nuci De Pin, Coacăze Și Parmezan, Kale Cu Coacăze Și Nuci De Pin, și Salată de varză crudă cu Balsamic, nuci de pin și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați coacăzele și oțetul balsamic într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde și gătiți la cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde pentru a îngrășa coacăzele.
Șoptind constant, stropiți încet în ulei de măsline. Condimentează după gust cu sare și piper. Într-un castron mare, aruncați kale și nuci de pin.
Adăugați pansamentul cu coacăzele la varza mărunțită, încetul cu încetul, până când este îmbrăcată adecvat. Scoateți coacăzele dacă mai aveți pansament. Puneți salata la frigider timp de cel puțin 20 de minute și până peste noapte pentru a înmuia frunzele de kale.
Se servește, acoperit cu parmezan ras.