Salata de varză de Bruxelles prăjită este o fără gluten rețetă cu 1 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 142g de grăsime, și un total de 1461 calorii. Pentru $ 6.34 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 40 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, frunze de coriandru, ridiche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până afine ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine cu afine uscate ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată rasă de varză de Bruxelles cu brânză de capră prăjită, Varza De Bruxelles Orez Brun Prăjit, și Varză de Bruxelles și Hash de slănină cu ou prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Folosind o tigaie sotată, preîncălziți uleiul vegetal la foc mediu. Tăiați capetele germenilor de Bruxelles și împărțiți-le în jumătate de sus în jos. Când uleiul începe să fumeze, adăugați cu grijă varza de Bruxelles înjumătățită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se sotează până sunt ușor crocante și se rumenesc, 2 până la 3 minute.
4
Scoateți varza de Bruxelles din tigaie și lăsați-le să se scurgă aproximativ 3 minute pe un prosop de hârtie uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
5
Într-un bol de amestecare, așezați varza prăjită, frisee, ceapa roșie murată, frunzele de pătrunjel și ridichile și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Ceapă Roșie
Ridiche
Varză
Cret Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
6
Adăugați afinele, coaja de porc mărunțită și Vinaigreta de Tamarind. Aruncă bine. Condimentează cu frunzele de coriandru, condimentează, sare și piper. Aruncă din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Sare și Piper
Afine
Vinetă
Condimente
Tamarind
Carne De Porc
Carne De Vită
7
Aranjați salata într-un bol lung de salată ovală. Aduceți frunzele de coriandru în vârful salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Garnisiți cu brânza manchego rasă peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Manchego
9
Combinați oțetul, 1/4 cană de apă, zahărul, oregano, sarea, piperul negru, fulgii de piper, cuișoarele și frunza de dafin într-o cratiță medie grea și puneți-l la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere, apoi adăugați felii de ceapă, separându-le în inele individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Frunze De Dafin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Oțet
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Lăsați amestecul să se întoarcă la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți până când ceapa se înmoaie și se ofilește, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
11
Scoateți cratița de pe foc, acoperiți și lăsați amestecul să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
12
Transferați ceapa și lichidul lor de decapare într-un borcan de sticlă de dimensiuni quart sau împărțiți-le între recipientele din plastic. Acoperiți și refrigerați până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
13
Adăugați piureul, oțetul și sarea într-un bol metalic. Se amestecă încet în ulei.