Salată De Varză De Bruxelles Prăjită

Salată De Varză De Bruxelles Prăjită
Salata de varză de Bruxelles prăjită este o fără gluten rețetă cu 1 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 142g de grăsime, și un total de 1461 calorii. Pentru $ 6.34 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 40 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, frunze de coriandru, ridiche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până afine ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine cu afine uscate ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată rasă de varză de Bruxelles cu brânză de capră prăjită, Varza De Bruxelles Orez Brun Prăjit, și Varză de Bruxelles și Hash de slănină cu ou prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Folosind o tigaie sotată, preîncălziți uleiul vegetal la foc mediu. Tăiați capetele germenilor de Bruxelles și împărțiți-le în jumătate de sus în jos. Când uleiul începe să fumeze, adăugați cu grijă varza de Bruxelles înjumătățită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se sotează până sunt ușor crocante și se rumenesc, 2 până la 3 minute.
4
Scoateți varza de Bruxelles din tigaie și lăsați-le să se scurgă aproximativ 3 minute pe un prosop de hârtie uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
5
Într-un bol de amestecare, așezați varza prăjită, frisee, ceapa roșie murată, frunzele de pătrunjel și ridichile și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Ceapă RoșieCeapă Roșie
RidicheRidiche
VarzăVarză
Cret AndiveCret Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Adăugați afinele, coaja de porc mărunțită și Vinaigreta de Tamarind. Aruncă bine. Condimentează cu frunzele de coriandru, condimentează, sare și piper. Aruncă din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Sare și PiperSare și Piper
AfineAfine
VinetăVinetă
CondimenteCondimente
TamarindTamarind
Carne De PorcCarne De Porc
Carne De VităCarne De Vită
7
Aranjați salata într-un bol lung de salată ovală. Aduceți frunzele de coriandru în vârful salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Garnisiți cu brânza manchego rasă peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
9
Combinați oțetul, 1/4 cană de apă, zahărul, oregano, sarea, piperul negru, fulgii de piper, cuișoarele și frunza de dafin într-o cratiță medie grea și puneți-l la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere, apoi adăugați felii de ceapă, separându-le în inele individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
OțetOțet
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Lăsați amestecul să se întoarcă la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți până când ceapa se înmoaie și se ofilește, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
11
Scoateți cratița de pe foc, acoperiți și lăsați amestecul să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Transferați ceapa și lichidul lor de decapare într-un borcan de sticlă de dimensiuni quart sau împărțiți-le între recipientele din plastic. Acoperiți și refrigerați până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
13
Adăugați piureul, oțetul și sarea într-un bol metalic. Se amestecă încet în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilVarză de BruxellesVarză de Bruxelles1cp. legume (de exemplu, spanac)pudră de condimente din chile, cum ar fi Tajinpudră de condimente din chile, cum ar fi Tajin2Crustă: firimituri de biscuiți grahamafine proaspete, înmuiate în vin roșuafine proaspete, înmuiate în vin roșu1parmezan rasfrunze proaspete de cilantrofrunze proaspete de cilantro1parmezan rasfrunze proaspete de pătrunjelfrunze proaspete de pătrunjel1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfriseefrisee0cp. legume (de exemplu, spanac)2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel1pinchPrindeți piper proaspăt măcinatPrindeți piper proaspăt măcinat0Crustă: firimituri de biscuiți grahamcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1cp. legume (de exemplu, spanac)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2cp. legume (de exemplu, spanac)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1parmezan rasbrânză manchego rasă finbrânză manchego rasă fin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin0cp. legume (de exemplu, spanac)oregano uscat (de preferință Mexican)oregano uscat (de preferință Mexican)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcrustă de porc sfărâmatăcrustă de porc sfărâmată1ridiche, felii subțiriridiche, felii subțiri1mariceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire1pinchCiupiți fulgi de ardei roșu uscatCiupiți fulgi de ardei roșu uscat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii2Crustă: firimituri de biscuiți grahamvin roșu sau oțet de sherryvin roșu sau oțet de sherry1Crustă: firimituri de biscuiți grahamcu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpiure de tamarindpiure de tamarind2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista