Salată de varză de Bruxelles cu vinetă caldă de slănină

Salata de varză de Bruxelles cu vinaigretă caldă de slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 127 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de slănină afumată cu măr, sirop de arțar, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată caldă de varză de Bruxelles cu slănină, Kamut și brânză albastră, Salată tocată de varză de Bruxelles cu pere, Gorgonzola și vinetă caldă de slănină, și Varză de Bruxelles cu vinetă caldă de lămâie.
Instrucțiuni
Cu robotul de bucătărie pornit, aruncați varza de Bruxelles prin jgheabul alimentar al robotului de bucătărie echipat cu accesoriul pentru feliere.
Transferați varza de Bruxelles într-un castron.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați slănină în tigaie; gătiți 5 minute sau până când sunt crocante, întorcându-se ocazional.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 linguri de picături în tigaie; pune slănina deoparte. Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați oțet și următoarele 4 ingrediente (prin piper), amestecând bine pentru a combina.
Adăugați varza de Bruxelles; gatiti 1 minut, amestecand pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți 2 minute.
Combinați amestecul de varză de Bruxelles și salata verde într-un castron mare; aruncați până se combină bine.
Presărați uniform cu slănină și nuci pecan.