Salată de varză de Bruxelles cu vinetă caldă de slănină

Salată de varză de Bruxelles cu vinetă caldă de slănină
Salata de varză de Bruxelles cu vinaigretă caldă de slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 127 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de slănină afumată cu măr, sirop de arțar, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată caldă de varză de Bruxelles cu slănină, Kamut și brânză albastră, Salată tocată de varză de Bruxelles cu pere, Gorgonzola și vinetă caldă de slănină, și Varză de Bruxelles cu vinetă caldă de lămâie.

Instrucțiuni

1
Cu robotul de bucătărie pornit, aruncați varza de Bruxelles prin jgheabul alimentar al robotului de bucătărie echipat cu accesoriul pentru feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Transferați varza de Bruxelles într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați slănină în tigaie; gătiți 5 minute sau până când sunt crocante, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 linguri de picături în tigaie; pune slănina deoparte. Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați oțet și următoarele 4 ingrediente (prin piper), amestecând bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați varza de Bruxelles; gatiti 1 minut, amestecand pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
7
Combinați amestecul de varză de Bruxelles și salata verde într-un castron mare; aruncați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Salată VerdeSalată Verde
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Presărați uniform cu slănină și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista