Salată De Varză De Bruxelles Cu Rețetă De Vinaigretă Soppressata

Salată De Varză De Bruxelles Cu Rețetă De Vinaigretă Soppressata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de varză de Bruxelles cu Rețetă de vinaigretă soppressata. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână soppressata, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Salată de varză de Bruxelles cu vinetă de Grapefruit, Salată de varză de Bruxelles cu vinetă caldă de slănină, și Salată de varză de Bruxelles rasă cu vinetă Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie medie la foc mediu, apoi adăugați soppressata tăiată cubulețe și prăjiți, aruncând ocazional până când sunt doar crocante și ușor redate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați soppressata și orice ulei care a ieșit într-un castron mic, apoi amestecați uleiul de măsline, oțetul de șampanie și salvia cât este încă fierbinte. Pentru salată: folosind un cuțit mic ascuțit (sau fiind foarte atent cu o mandolină), tăiați foarte subțire varza de Bruxelles în bucăți. Acoperiți cu un prosop de hârtie umed și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
SoppressataSoppressata
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
MandolinăMandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu, apoi prăjiți șalotele, amestecând minim, până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.Aruncați varza de Bruxelles cu pansamentul și jumătate de șalotă, împărțiți-le în porții și serviți garnisite cu restul de șalotă.Mai multe rețete de varză de Bruxelles pe Republica alimentară: varză de Bruxelles Hash
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Varză de Bruxelles cu ficat de pui prăjit
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Ficat De PuiFicat De Pui
5
Varză De Bruxelles Prăjită Cu Pancetta
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista