Salată De Varză De Bruxelles Cu Rețetă De Vinaigretă Soppressata

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de varză de Bruxelles cu Rețetă de vinaigretă soppressata. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână soppressata, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Salată de varză de Bruxelles cu vinetă de Grapefruit, Salată de varză de Bruxelles cu vinetă caldă de slănină, și Salată de varză de Bruxelles rasă cu vinetă Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie medie la foc mediu, apoi adăugați soppressata tăiată cubulețe și prăjiți, aruncând ocazional până când sunt doar crocante și ușor redate, aproximativ 10 minute.
Transferați soppressata și orice ulei care a ieșit într-un castron mic, apoi amestecați uleiul de măsline, oțetul de șampanie și salvia cât este încă fierbinte. Pentru salată: folosind un cuțit mic ascuțit (sau fiind foarte atent cu o mandolină), tăiați foarte subțire varza de Bruxelles în bucăți. Acoperiți cu un prosop de hârtie umed și lăsați-l deoparte.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu, apoi prăjiți șalotele, amestecând minim, până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.Aruncați varza de Bruxelles cu pansamentul și jumătate de șalotă, împărțiți-le în porții și serviți garnisite cu restul de șalotă.Mai multe rețete de varză de Bruxelles pe Republica alimentară: varză de Bruxelles Hash
Varză de Bruxelles cu ficat de pui prăjit
Varză De Bruxelles Prăjită Cu Pancetta