Salata de varză de Bruxelles este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 741 calorii. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, crutoane nesezonate, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), Salată De Varză De Bruxelles, și Salată De Varză De Bruxelles.
Instrucțiuni
1
Clătiți mugurii, scurgeți și aruncați frunzele decolorate. Folosind un cuțit mic, ascuțit, tăiați capătul tulpinii fiecărui germen pentru a elibera un strat de frunze, apoi trageți frunzele din germen (salvați). Continuați să tăiați și să aruncați tulpina, trăgând (și salvând) frunzele până când rămâne doar aproximativ 1/2 inch din Centrul germenului; tăiați această porție pe jumătate pe lungime. Repetați pentru a separa frunzele pe mugurii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați slănina în zaruri de 1/4 inch. Într-un wok de 14 inci, o tigaie de 14 inci sau o tigaie largă de 6 până la 8 litri, amestecați slănina adesea la foc mediu - mare până se rumenesc, aproximativ 10 minute; transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Se toarnă picături de slănină din tigaie și se rezervă, dacă se dorește pentru pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, într-un castron mic, amestecați 5 linguri ulei de măsline, 5 linguri oțet, șalotă, usturoi, cimbru, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Curățați ceapa și tăiați-o longitudinal în bucăți subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întoarceți 1 lingură de slănină în tigaie sau adăugați 1 lingură de ulei de măsline; adăugați ceapa feliată și 1 lingură de oțet. Se amestecă adesea la foc mediu-mare până când ceapa este moale și ușor rumenită, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă în castron cu oțet și amestec de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați încă o lingură de slănină (aruncați restul) sau ulei de măsline la tigaie la foc mare; când este fierbinte, adăugați frunze de varză de Bruxelles și amestecați până se limpezesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați crutoane, slănină și amestec de ulei și oțet în tigaie; se amestecă până se încălzește și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se toarnă într-un castron larg și se presară cu ou tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat