Salată De Varză De Bruxelles
Salata de varză de Bruxelles este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 741 calorii. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, crutoane nesezonate, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), Salată De Varză De Bruxelles, și Salată De Varză De Bruxelles.
Instrucțiuni
Clătiți mugurii, scurgeți și aruncați frunzele decolorate. Folosind un cuțit mic, ascuțit, tăiați capătul tulpinii fiecărui germen pentru a elibera un strat de frunze, apoi trageți frunzele din germen (salvați). Continuați să tăiați și să aruncați tulpina, trăgând (și salvând) frunzele până când rămâne doar aproximativ 1/2 inch din Centrul germenului; tăiați această porție pe jumătate pe lungime. Repetați pentru a separa frunzele pe mugurii rămași.
Tăiați slănina în zaruri de 1/4 inch. Într-un wok de 14 inci, o tigaie de 14 inci sau o tigaie largă de 6 până la 8 litri, amestecați slănina adesea la foc mediu - mare până se rumenesc, aproximativ 10 minute; transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă picături de slănină din tigaie și se rezervă, dacă se dorește pentru pansament.
Între timp, într-un castron mic, amestecați 5 linguri ulei de măsline, 5 linguri oțet, șalotă, usturoi, cimbru, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Curățați ceapa și tăiați-o longitudinal în bucăți subțiri.
Întoarceți 1 lingură de slănină în tigaie sau adăugați 1 lingură de ulei de măsline; adăugați ceapa feliată și 1 lingură de oțet. Se amestecă adesea la foc mediu-mare până când ceapa este moale și ușor rumenită, aproximativ 8 minute.
Se toarnă în castron cu oțet și amestec de ulei de măsline.
Adăugați încă o lingură de slănină (aruncați restul) sau ulei de măsline la tigaie la foc mare; când este fierbinte, adăugați frunze de varză de Bruxelles și amestecați până se limpezesc, 3 până la 4 minute.
Adăugați crutoane, slănină și amestec de ulei și oțet în tigaie; se amestecă până se încălzește și se amestecă bine.
Se toarnă într-un castron larg și se presară cu ou tocat.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.