Salată de tăiței Udon cu Broccolini și Tofu picant

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de tăiței Udon cu Broccolini și tofu picant. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 405 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de broccolini, sare kosher, tofu extra-ferm ambalat în apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza caju prăjită ai putea urma acest curs principal cu Banana Cajeta Caju Gelato ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată De Tăiței Udon Peanutty Și Tofu, Salată Picantă De Tăiței Udon, și Uitat Veggie Picant Udon Tăiței Castron pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tofu în felii groase de 3/4 inci.
Așezați feliile de tofu într-un singur strat pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare.
Lăsați tofu să stea 30 de minute pentru a se scurge, apăsând ocazional.
Scoateți tofu din prosoape de hârtie și tăiați-l în cuburi de 3/4 inci.
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați 2 linguri ulei de arahide, tamari și 1 linguriță Sriracha într-un castron mare, amestecând bine cu un bici.
Adăugați cuburi de tofu în amestecul de tamari și aruncați ușor pentru a acoperi.
Lăsați să stea 15 minute.
Scoateți tofu din castron cu o lingură cu fante; rezervați amestecul de tamari în castron. Aranjați tofu într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit și coaceți tofu la 350 timp de 10 minute sau până când este ușor auriu.
Gatiti taiteii udon conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge și se clătește cu apă rece; se scurge bine.
Combinați 6 căni de apă și sare într-o cratiță mare la foc mare și aduceți la fierbere.
Adăugați Broccolini în tigaie; gătiți timp de 3 minute sau până când sunt crocante.
Scurgeți și scufundați Broccolini în apă cu gheață; scurgeți bine. Tăiați Broccolini.
Adăugați restul de 3 linguri ulei de arahide, restul de 1/2 linguriță Sriracha, oțet de vin de orez, ghimbir și ulei de susan la amestecul de tamari rezervat în castron; amestecați bine amestecul cu un bici.
Adăugați tofu copt, tăiței udon, Broccolini și 1/2 cană ridichi feliate subțire în castron; aruncați ușor pentru a acoperi.
Presărați salata cu caju.