Salată De Tortellini Cu Fructe

Salată De Tortellini Cu Fructe
Salata de Tortellini cu fructe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 322 calorii. Mergeți la magazin și ridicați struguri, caju, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată verde fructată pentru 2, Salată De Sangria Fructată, și Salată De Spanac Fructat.

Instrucțiuni

1
Gatiti tortellini conform indicatiilor pachetului; scurgeți și clătiți în apă rece. Într-un castron mare, combinați tortellini, fructe și pui, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TortelliniTortellini
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Într-un castron mic, bateți siropul și sucul de portocale; se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se presară cu caju chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este Three Sticks Durell Vineyard Origin Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Trei Bastoane Durell Vineyard Origine Chardonnay
Trei Bastoane Durell Vineyard Origine Chardonnay
Aur alb în pahar cu arome de floare de lămâie și smochin proaspăt, acest vin oferă o abordare răcoritoare asupra Durell Vineyard. Fermentat în ouă de beton, vinul prezintă mineralitatea semnăturii lui Durell juxtapusă cu o senzație de gură netedă și rotundă. Îmbătrânirea pe drojdie în butoaie din oțel inoxidabil dezvoltă prezența Palatului, citricele proaspete însuflețesc vinul. Indicii de piersică de vară evidențiază finisajul lung și delicios.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista