Salată De Ton Anulată
Salata de ton anulată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 205 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2 și costă 1,4 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți șalotă, ardei gras portocaliu, sare de mare de lavă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Salată De Ton Anulată, Caserola De Ardei Umplută Anulată, și Salată de ton sănătoasă, delicioasă, adevărată de duminică - pentru salată de ton, topiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Scoateți cu grijă tonul din cutie, lăsând bucățile de coapse intacte. Rezervați uleiul de măsline.
Puneți tonul la frigider în timp ce pregătiți ingredientele rămase.
Împărțiți salata între 2 farfurii și așezați cu grijă tonul deasupra frunzelor. Se acoperă cu șalotul, ardeiul gras, caperele, oul fiert tare și micro-verdele.
Se presară cu sare de mare de lavă neagră.
Stropiți salata cu uleiul de măsline rezervat și o stoarcere de lămâie.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlot-ul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Merlot-ul regizorului]()
Merlot-ul regizorului
Merlot-ul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un gust rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu indicii de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe palat cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la gratar si linguine cu pesto.